back to weblogRome = rond


Vila d'EsteDe afgelopen heb ik flink mijn best gedaan om mijn vader zover te krijgen dat we gaan vliegen, en dat is gelukt. Inmiddels zijn de tickets geboekt en is een hotel besproken. Vanaf 26 april tot en met 3 mei zit ik in Rome! Een reis om ook de twee kerken die ik nog niet gezien heb in Rome te bezoeken. Om de musea die ik vorig jaar ontlopen heb nu wel van binnen te bekijken. Om een aantal hoogtepunten van vorig jaar, nu nog een keer rustig te kunnen bekijken. Maar vooral om weer een weekje in de fijnste stad waar ik ooit geweest ben te kunnen zijn.

Deze week kreeg ik nog een mailtje met de vraag of de foto rechts, die ik vorig jaar gemaakt heb, gebruikt mag worden in een online reisgids over Rome. Ik heb toestemming gegeven, het is nu alleen afwachten of de foto ook echt gebruikt zal worden. Als hij de definitieve versie niet haalt, moet ik dit jaar maar proberen nog mooiere foto's te maken, zodat ik er volgend jaar wel in sta!

Update:
Ik sta erin!!!

Mooi man. Rome was inderdaad super! ‘k hoop dat je het weer een beetje mee hebt…
Groeten…
Mr. Steever (URL) - 20 01 08 - 18:49

Hé Jelmer! Wat gaaf dat je weer naar Rome gaat en echt leuk dat ze die foto gebruiken voor schmap! Ik heb ook ontzettend veel zin in Romereis!!!
Liselotte R. () (URL) - 27 03 08 - 19:14

prawnik rzeszow prawnik-rzeszow.org – Prawnik w Rzeszowie to niezwykle ważna osoba dla wszystkich mieszkańców tego miasta. Taka osoba powinna być pod ręką dla naszych mieszkańców, gdy potrzebujemy pomocy prawnej. W tym przypadku prawnik Rzeszów powinien być osobą, która posiada kwalifikacje zarówno do dbania o nasze prywatne potrzeby, jak i potrzeby prawne. W naszych usługach na terenie Rzeszowa staramy się pomóc Państwu w znalezieniu najlepszej osoby dla Państwa problemów prawnych.
micefexy () (URL) - 02 07 21 - 23:55

olejek cbd co to jest
xokyreni (URL) - 18 07 21 - 18:52


Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: Emoticons / Textile


( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Linkdump

About

'Spring' is a template created by Andrea Pitschmann. Photo by photocase.